Cum obțin produsul ?

Prin curier

 • Livrarea produselor se face prin servicii de curierat (Urgent Curier), cumpărătorul suportând cheltuielile de transport, cu următoarea excepție: Pentru comenzi mai mari de 300 Lei, magazinul nostru suportă cheltuielile de livrare prin curier, oriunde în țară.
 • Taxele de curierat rapid cuprind taxele de transport și cele de ramburs al banilor.

  Taxele depind de localitatea de destinație dacă aceasta este alta decât reședința de județ (respectiv municipiul Iași). Dacă valoarea comenzii este sub 300 lei, prețul transportului este suportat de către client și se ridică la suma fixă de 19 Lei dacă localitatea este alta decât municipiul Iași, respectiv 15 Lei pentru expedițiile locale, indiferent de numărul produselor comandate, valoarea sau greutatea lor. Astfel, dumneavoastră ca și client veți ști exact cât veți plăti pentru comanda efectuată.

  Livrarea produselor se face într-un termen de 24 de ore de la preluarea lor, pentru coletele ridicate de luni până vineri, indiferent de destinație. În caz de vreme nefavorabilă, livrarea poate dura mai mult.
  În plus, livrarea coletelor se poate face și sâmbăta, fără vreun cost suplimentar !

  Excepție de la aceste termene fac coletele oferite sub formă de cadou unde termenul de livrarea se poate prelungi până la 2 zile în funcție de numărul comenzilor aflate pe rol. Un termen aproximativ veți primi de la consultantul nostru de vânzări în momentul în care vă va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

 • Plata prin virament bancar (ordin de plată). Pentru această modalitate de plată vă rugăm solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea mărfii se face după intrarea întregii sume în contul S.C. Special Bebe S.R.L.

ATENTIE !!! : Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de www.bebestil.ro. Dupa doua incercari de livrare nereusite ale aceluiasi colet, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat, fara posibilitatea lansarii unor noi comenzi.

Curierul nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalori a acestora.

X
Google+