Cum plătesc ?

Puteți cumpăra produse din magazinul nostru folosind următoarele instrumente de plată:

Plată la livrare

Puteți achita contravaloarea produselor și serviciilor comandate chiar la livrare. În momentul în care curierul vă livrează marfa comandată veți preda acestuia suma corespunzătoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicată dumneavoastră în momentul plasării comenzii și va fi trecută și pe factura ce însoțește marfa. Pentru a beneficia de acest tip de plată, la crearea comenzii online, la metoda de plată să selectați plată Numerar la livrare.

Ordin de plată

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail după confirmarea comenzii. Dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Special Bebe S.R.L. la adresa de e-mail vanzari@bebestil.ro Livrarea produselor se va face doar după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. Pentru a beneficia de acest tip de plată, la crearea comenzii online va trebui să selectați opțiunea de plată Cu ordin de plată.

Pentru întocmirea facturii, în cazul în care sunteți persoană juridică, va trebui să completați datele companiei pe care o reprezentați. Acest lucru se poate face selectând opțiunea Persoană juridică (Firmă, PFA, ONG).
X
Google+