Despre noi

Cine suntem ?

      Suntem niște părinți fericiți, ce împărtășim o imensă dragoste pentru bebelușul nostru. Din pasiune pentru lucrurile simple, dar pline de dragoste, a luat naștere această idee de afacere. Am vrut să-i oferim lucruri cu totul speciale, pe care, cu mare drag, vrem să vi le oferim și vouă, mami și tați, nașilor și tuturor celor care aveți în jurul vostru copilași. Sunt produse noi, alese cu multă dragoste și cu mare atenție, avand o calitate deosebită, asigurată prin certificate de calitate. Majoritatea produselor provin de la mari producători și distribuitori din Marea Britanie, adresate copilașilor până în 3 ani. Vă putem oferi seturi cadou, ce îmbină armonios utilul cu plăcutul, body-uri și tricouri personalizate, hăinuțe cu stil pentru bebeluși, cadouri rafinate etc.

      De asemenea, gândindu-ne în permanență la sănătatea și confortul bebelușilor noștri, vrem să vă oferim și vouă produse din bumbac organic, recomandate pentru pielea lor atât de sensibilă. Se știe că acest bumbac special asigură sănătatea copilașului, ferindu-l de alergiile și iritațiile pielii. Din păcate piața autohtonă oferă puține produse de acest fel, iar calitatea celor oferite nu este pe măsura așteptărilor noastre.

      Avem, de asemenea, hăinuțe cu mesaje haioase, marca Dirty Fingers, pentru bebelușii curajoși, care vor să comunice cu cei din jur. Sunt produse englezești, de o calitate deosebită, oferite copiilor până în trei ani.

      Nu putem să nu avem în minte și acel moment, deosebit de important, din viața bebelușilor noștri și anume botezul. și pentru că vrem ca acest moment unic să fie unul de neuitat, oferim fetițelor și băiețeilor hăinuțe speciale, unice, care vor face din ei adevărați îngerași. De asemenea, cadourile oferite, prin rafinamentul lor, vor imortaliza acest moment, făcându-l să dăinuiască veșnic.

      Vă lăsăm acum să vă plimbați prin magazinul nostru și să ne admirați produsele. Copilul vostru merită ce e mai bun, iar noi suntem alături de voi pentru a-i dărui un cadou rafinat, cu stil. Așa cum am spus, sunt toate oferite din dragoste, pentru bebelușul vostru!

      Suntem alături de voi, pentru orice întrebare și așteptăm oricând să reveniți!


Vă mulțumim,
Echipa BebeStil.ro
X
Google+