Termeni și condiții

ATENTIE !!!: Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.
VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE ! In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite de catre S.C. Special Bebe S.R.L. prin intermediul magazinului sau virtual catre Cumparator .

 • Site / Domeniu: toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate.
 • Continut: continutul site-ului precum si orice e-mail, orice informatie trimisa utilizatorilor/clientilor sai de catre S.C. Special Bebe S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
 • Cumparator/Client: persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica drept public sau privat care emite o Comanda.
 • Consumator: in sensul legii consumatorii sunt doar PERSOANELE FIZICE.
 • Utilizator: persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la site, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.);
 • Vanzator:: societatea comerciala S.C. Special Bebe S.R.L., avand sediul social in Sos. Pacurari, Nr. 143, Bl. 594, Sc. A, ap. 5, cod 700544, localitatea Iasi, judetul IASI, numar registru comertului J22/2236/2011, CUI 29471120.
 • Serviciu de comert on-line: serviciul de comert electronic desfasurat de S.C. Special Bebe S.R.L. exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii utilizatorului sa contracteze produse folosind mijloace electronice.
 • Cont: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul privind lansarea unei comezi on-line.
 • Bunuri si Servicii: Bunul - orice produs comercializat de vanzator; Serviciu - serviciul de impachetare tip cadou.
 • Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele pe care le comercializeaza si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.
 • Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Livrare: semnarea de primire a documentului de transport care a insotit coletul pana la destinatar (cumparator).
 • Drepturi de proprietate Intelectuala: S.C. Special Bebe S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, drepturi de autor si drepturi de proprietate industriala asupra SITE-ului, cu caracter enuntiativ, dar nu limitativ drepturile asupra bazei de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus, asupra designului, continutului acestuia, etc. Cumparatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala prevazute de legislatia in vigoare si detinute cu titlu de proprietate de catre S.C. Special Bebe S.R.L..

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice pe siteul , Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • Termenii si conditiile generale de vanzare
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire si din partea acestuia din urma. Comanda neconfirmata de catre Vanzator nu are valoarea de contract.

VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

 • Vanzatorul va depune toate diligentele necesare pentru a onora fiecare comanda potrivit Termenilor si Conditiilor specificati.
 • Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa poata fi prezentat intr-o forma care sa corespunda realitatii;
 • Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul, are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii. Cu titlu exemplificativ enumeram: asigurarea livrarii comenzii prin curier. Acesand la continutul acestor Termeni si Conditii, Cumparatorul consimte anticipat, in conformitate cu dispozitiile art. 1315-1318 Cod Civil, la substituirea oricarui tert in raporturile nascute din prezentul contract, consimtamant pe care Cumparatorul si-l da exclusiv pentru serviciile ce tin de onorarea comenzii. In acest caz, vanzatorul va fi eliberat de obligatiile ce tin de onorarea comenzii fata de cumparator.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSRTRIALA

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si se angjaeza sa-l respecte intocmai. De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. Special Bebe S.R.L. nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. S.C. Special Bebe S.R.L. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

S.C. Special Bebe S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Special Bebe S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel, pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale conform Comenzii acceptate de catre parti, pentru daune ce ar putea rezulta dintr-o utilizarea necorespunzatoare a Bunurilor dupa livrare, si nici pentru pierderea produselor.

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza .

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Special Bebe S.R.L. fata de orice cumparator este valoarea sumei incasate de S.C. Special Bebe S.R.L. de la acest cumparator.

CONFIDENTIABILITATE - PUBLICITATE

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti, nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda lansata, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

S.C. Special Bebe S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic sau telefonic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Vanzator pentru a trimite Cumparatorului/Utlizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al acestui.

S.C. Special Bebe S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate catre S.C. Special Bebe S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, reclama, marketing si publicitate, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. Special Bebe S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In temeiul Legii 677/2001 beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de acces (dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta);
 • Dreptul de interventie (dreptul de a obtine de la operator rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a anumitor date incomplete sau inexacte);
 • Dreptul de opozitie (dreptul de a va opune in orice moment, fara nici o justificare, la prelucrarea datelor cu caracter personal);
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (dreptul de a cere si de a obtine: retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta dvs. ori reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinia dvs., adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii dvs., precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul dvs. ori alte asemenea aspecte);

Exercitarea acestor drepturi presupune depunerea unei cereri adresata operatorului ce trebuie intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In termen de 15 zile de la data primirii cererii, operatorul va comunica informatiile solicitate/masurile luate.

 • Dreptul de a se adresa justitiei (Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul. Cererea de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru.)

Colectarea datelor cu caracter personal presupune, in mod obligatoriu, furnizarea acestora de catre persoanele vizate (utilizator, cumparator). Daca aceste date nu vor fi furnizate, operatorul va considera acest lucru drept un refuz al persoanei vizate de a-i fi prelucrate datele respective si, implicit de a i se presta serviciul (onorarea unei comenzi) solicitat operatorului.

S.C. Special Bebe S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

CUM CUMPAR ?

Pasul 1: Alegere produse

Folosind meniul din stanga, puteti naviga prin categoriile sau lista brand-urilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste cerintelor dumneavoastra, apasati pe butonul:


Puteti adauga produsul in cosul de cumparaturi direct din lista de produse sau din pagina de prezentare a produsului.

Pasul 2: Operatii in Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unele sau chiar la toate produsele din cos. Pentru a mai adauga produse in cos, va trebui sa va intoarceti in magazin pentru selectarea altor produse.

Daca produsele adaugate la comanda si cantitatile sunt conform cu ceea ce doriti, va trebui sa creati o comanda de vanzare. Veti putea face acest lucru apasand butonul Comanda acum, care va va trimite in pasul 3 de creare a unei comenzi online.

La fiecare comanda plasata, va oferim posibilitatea sa optati pentru impachetare normala sau cadou.
Optiunea privind impachetarea tip cadou se face contra unui tarif de 10 ron.

Pentru impachetarea normala, toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Pentru impachetarea cadou, aceasta va respecta standardele de calitate ale ambalajelor ca si la impachetarea normala; in plus coletul va fi invelit la exterior cu hartie de ambalat cadouri, avand insemne specifice bebelusilor, la care se va atasa o fundita.

Pasul 3: Detaliile de livrare si comandarea produselor

In cadrul acestui pas va trebui sa completati detaliile privind livrarea comenzii. In cazul in care sunteti deja inregistrat in sistem, introduceti datele de autentificare si vi se vor incarca automat toate datele pe care le aveti salvate in sistem. Daca doriti ca livrarea noii comenzi sa se realizeze in aceleasi conditii, conform cu datele salvate in sistem, trebuie doar sa apasati Trimite comanda, altfel va trebui sa modificati valorile deja incarcate in formular.

Daca nu sunteti client inregistrat in site, va trebui fie sa va inregistrati si sa completati profilul cu elementele standard de livrare, fie sa completati toate elementele din formular si sa apasati butonul Trimite comanda.

De stiut faptul ca se pot crea comenzi online chiar daca nu aveti un utilizator inregistrat in sistem, doar ca va trebui sa configurati de fiecare data elementele de livrare, atunci cand doriti sa lansati comanda direct de pe site.

In cel mai scurt timp de la primirea comenzii on-line, veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre pentru confirmarea comenzii lansate, stabilind impreuna detalii privind data livrarii, modalitatea de plata agreata, adresa de facturare, adresa de livrare.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Toate livrarile Bunurilor se vor efectua exclusiv pe teritoriul Romaniei.

MODALITATI DE LIVRARE

Prin curier

 • Livrarea produselor se face prin servicii de curierat (Urgent Curier), cumparatorul suportand cheltuielile de transport, cu urmatoarea exceptie: Pentru comenzi mai mari de 300 Lei, magazinul nostru suporta cheltuielile de livrare prin curier, oriunde in tara.
 • Taxele de curierat rapid cuprind taxele de transport si cele de ramburs al banilor.

  Taxele depind de localitatea de destinatie daca aceasta este alta decat resedinta de judet (respectiv municipiul Iasi). Daca valoarea comenzii este sub 300 lei, pretul transportului este suportat de catre client si se ridica la suma fixa de 19 Lei daca localitatea este alta decat municipiul Iasi, respectiv 15 Lei pentru expeditiile locale, indiferent de numarul produselor comandate, valoarea sau greutatea lor. Astfel, dumneavoastra ca si client veti sti exact cat veti plati pentru comanda efectuata.

  Livrarea produselor se face intr-un termen de 24 de ore de la preluarea lor, pentru coletele ridicate de luni pana vineri, indiferent de destinatie. In caz de vreme nefavorabila, livrarea poate dura mai mult.

  In plus, livrarea coletelor se poate face si sambata, fara vreun cost suplimentar !

  Exceptie de la aceste termene fac coletele oferite sub forma de cadou unde termenul de livrarea se poate prelungi pana la 2 zile in functie de numarul comenzilor aflate pe rol. Un termen aproximativ veti primi de la consultantul nostru de vanzari in momentul in care va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

 • In cazul platii prin virament bancar (ordin de plata), livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Special Bebe S.R.L.

ATENTIE !!!: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de . Dupa doua incercari de livrare nereusite ale aceluiasi colet, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat, fara posibilitatea lansarii unor noi comenzi.

Curierul nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalori a acestora.

MODALITATI DE PLATA - Cum platesc ?

Puteti cumpara produse din magazinul nostru folosind urmatoarele modalitati de plata:

Plata la livrare

Puteti achita contravaloarea produselor comandate chiar la livrare. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa. Pentru a beneficia de acest tip de plata, la crearea comenzii online, la metoda de plata trebuie sa selectati plata Numerar la livrare.

Ordin de plata

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail dupa confirmarea comenzii. Dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Special Bebe S.R.L. la adresa de e-mail vanzari@bebestil.ro. Livrarea produselor se va face doar dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru. Pentru a beneficia de acest tip de plata, la crearea comenzii online va trebui sa selectati optiunea de plata Cu ordin de plata.

Pentru intocmirea facturii, in cazul in care sunteti persoana juridica, va trebui sa completati datele companiei pe care o reprezentati. Acest lucru se poate face selectand optiunea Persoana juridica (SOCIETATE COMERCIALA, PFA, ONG).

CONDITII RETUR

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate, le puteti returna, iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse prin intermediul siteurilor, folosind tehnicile de comunicare la distanta, prevede la art 4 alin (1) litera b si art. 7 alin. (1).:

 • "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"
 • "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

"Consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Astfel, in cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului.

Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se poate face pe mail la urmatoarea adresa: vanzari@bebestil.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele originale, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum, documentele care l-au insotit). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Pentru a efectua returul este necesar sa ne trimiteti produsele printr-o firma de curierat rapid sau Posta Romana, respectand urmatoarele indicatii:

 • ambalati produsele pe care doriti sa ni le trimiteti (puteti sa folositi ambalajul trimis de noi ) si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii din care provin.
 • returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente:
  - factura (original sau copie);
  - chitanta de la curier (original sau copie);
 • coletele se trimit catre S.C. Special Bebe S.R.L., avand sediul social in Sos. Pacurari, Nr. 143, Bl. 594, Sc. A, ap. 5, cod 700544, localitatea Iasi, judetul IASI.

In cazul in care nu respectati conditiile de retur, nu vom accepta returul dumneavoastra. Nu se accepta retururi cu plata ramburs!

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

In MAXIM 30 DE ZILE de la data confirmarea returului de catre noi, va vom inapoia contravaloarea produselor, in contul dumneavoastra sau prin mandat postal la adresa din buletin, in acest cost intrand doar valoarea produselor, nu si valoarea transportului aferent comenzii primite.

ATENTIE !!! Transferul sumei in contul dvs. bancar. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul. (ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura !).

PRODUSELE RETURNATE NU COMPENSEAZA O COMANDA PLASATA ULTERIOR. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA ACHITA PRIN MODALITATEA ALEASA DE DVS. IN SECTIUNEA RETUR IN TERMENUL SPECIFICAT, IAR NOUA COMANDA VA FI ACHITATA INTEGRAL LA LIVRARE.

IMPORTANT:

Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.
NU vor fi acceptate coletele care:

 • au fost trimise fara notificare prealabila;
 • au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport;
 • nu au inscriptionate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului;
Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dumneavostra.

ATENTIE !!! : Pentru toate reclamatiile si situatiile in care motivul returului poate fi imputat furnizorului trebuie sa va adresati departamentului de relatii cu clientii pentru solutionarea problemelor.
Puteti face acest lucru la: Telefon: 0722513335 sau eMail: vanzari@bebestil.ro.

GARANTII

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile in vigoare, vanzatorul garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor livrate, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare.

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii acestora de catre Cumparator.

INCALCARE SI INCETAREA CONTRACTULUI

Daca vanzatorul nu executa oricare din obligatiile sale, inclusiv in perioada de garantie, Cumparatorul va notifica in scris Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Notificarea se va trimite prin scrisoarea recomandata cu confirmare de primire sau prin orice alt mijloc de comunicare care poate asigura si o confirmare de primire din partea Vanzatorului. Nu se va lua in calcul o notificare transmisa fara confirmare de primire. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile de la data confirmarii acelei notificari.

Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor, mentionat pe site-urile Vanzatorului.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

DISPOZITII FINALE

In cazul in care una din clauzele prezentului contract se perima, contravine legii sau devine inoperanta ca urmare a aplicarii unei decizii executive, legislative, judiciare sau a altor decrete sau decizii publice, aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte clauze contractuale care vor continua sa ramana in vigoare si sa produca efecte juridice ca si cum clauza invalidata, perimata sau inoperanta nu a facut parte din acest contract la data semnarii lui.

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

S.C. Special Bebe S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Cumparartorului.

S.C. Special Bebe S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului , Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

X
Google+